Drujba Stihl MS 251 – caracteristici, pret


Drujba Stihl MS 251 este una semiprofesionala dedicată atât tăierii lemnului de foc cât și pentru silvicultură. Cu o putere de 3CP, este una dintre cele mai puternice drujbe pentru uz casnic.

Drujba Stihl MS 251 caracteristici

Druba Stihl MS 251 modernă și robustă pentru uz semiprofesional și privat indicată pentru tăierea lemnului de foc și silvicultură – cilindree 45,6 cm3 – motor 3,0 CP / 2,2 kW – Greutate 4,8 kg – lamă 45 cm – lanț 68 zale, pas lanț 325, grosime zale 1.3mm – sistem anti-vibrații – filtru de aer cu durată lungă de viață – control cu ​​o singură pârghie.

Putere 9,8
Versatilitate 9,5
Calitate de construcție 9,4
Eficacitatea 9.7

VOTUL FINAL STIHL MS 251: 9,6

  • Tip: benzină
  • Putere motor: 3CP
  • Lungime de tăiere: 40cm/45cm
  • Greutate: 4,8kg
  • Capacitate cilindrica: 45,6 ­cm³

Alte modele de drujbe asemanatoare

Marca STIHL a fost fondată în 1926 în Germania. Se angajează în dezvoltarea, producția și vânzarea de echipamente pentru agricultură, grădinărit, construcții, silvicultură și amenajare a teritoriului.

Stihl are o prezență globală, cu reprezentare în peste 160 de țări, devenind cel mai bine vândut brand de ferăstrău cu lanț la nivel mondial. Întotdeauna atent la protecția mediului și a sănătății operatorului, inovând și găsind soluții durabile potrivite noilor nevoi.

Calitatea sa si rafinamentul perfectiunii in produse fac din „made by STIHL” o valoare recunoscuta si consolidata de-a lungul anilor.

Drujba Stihl MS 251 pe benzina face parte din gama intermediara de modele dedicate taierii lemnului de foc si silviculturii. Ideal pentru utilizatorii semi-profesionali și particulari, drujbă robustă cu putere de tăiere care o face utilizabilă în cele mai variate locuri de muncă. 

Drujba Stihl MS 251 are un design modern, mai ergonomic și mai inovator decât alte drujbe. Lama sa de 45 cm permite tăierea și doborârea copacilor medii/mari iar prin montarea ghearelor metalice simplifică tăierea ghidându-l cu precizie. 

Funcția sa de schimbare a reglajului vară/iarnă permite o carburare întotdeauna adecvată, reducând pierderile și sporind performanța. Montați un întinzător lateral de lanț astfel încât să întindeți lanțul evitând contactul, iar tehnologia de filtrare de lungă durată asigură că acesta nu se murdărește prematur. Capacele rezervorului sunt ușor de îndepărtat și rapid de reintrodus, acest lucru favorizează o posibilitate mult mai rapidă de realimentare. Vine standard cu o bară de ferăstrău cu lanț de 45 cm și un lanț cu 68 de zale cu pas de 325 și grosimea verigii de 1,3 mm.

Motorul Stihl 2-MIX foarte puternic. Separă gazele de evacuare de gazul inert reducând emisiile de particule nearse, astfel încât să mărească performanța și să consume mai puțin combustibil. Utilizarea sa rămâne foarte intuitivă și simplă, datorită controlului cu o singură pârghie este posibilă pornirea, oprirea și operarea motoferăstrăului cu o singură mână.

Utilizarea sa rămâne foarte intuitivă și simplă, datorită controlului cu o singură pârghie este posibilă pornirea, oprirea și operarea motoferăstrăului cu o singură mână.

Carburatorul cu sistem de compensare reuseste sa aiba mereu un raport combustibil/aer constant chiar si in conditii de filtru de aer murdar sau deteriorat. Sistem anti-vibrații conceput pentru a reduce vibrațiile pe mâner și prindere, prin amortizoare introduse cu precizie în zone specifice.

Sistemul de lubrifiere a lanțului Ematic poate reduce consumul de ulei pentru lanțul de ferăstrău cu până la 50%. Combinația dintre bara Ematic care are o tendință redusă de săritură, lanțul Oilomatic care datorită canelurilor subțiri de pe ambele părți din verigile de ghidare permite o distribuție lină și corectă pe întreg lanțul, îmbunătățind lubrifierea acestuia. Toate acestea fac posibilă lubrifierea într-un mod țintit, reducând semnificativ pierderile de ulei.

Capacele rezervorului care pot fi indepartate fara a folosi unelte, astfel incat sa grabiti realimentarea si cu posibilitatea de a o putea face in orice conditii. Filtrul de aer de lunga durata cu prefiltrare, va permite sa lucrati mai mult timp fara a fi nevoie sa curatati filtrul de aer.

Filtrul de aer HD2 este realizat din material filtrant din polietilenă cu pori cu 70% mai mici decât filtrele clasice. Este astfel capabil să filtreze chiar și cel mai fin praf. Alte două avantaje sunt ușurința sa de asamblare și dezasamblare datorită cuplajului rapid și rezistenței sale la apă și ulei.

Date tehnice Drujba Stihl MS 251Value
Capacitate cilindrică cm³45,6
Putere kW/CP2,2/3
Lungime de tăiere cm40
Greutate kg 1)4,8
Raport Greutate-Putere kg/kW2,2
Nivel presiune acustică dB(A) 2)103
Nivel putere acustică dB(A) 2)114
Valoarea vibrațiilor, stânga m/s2 3)3,9
Valoarea vibrațiilor, dreapta m/s2 3)3,9
Tip lanţ STIHL Oilomatic.325 „
Volum rezervor l0,39
Pinion – număr de dinți7 Z
Frână de lanţQuickStop
Pas lanţ.325″
A(8) Perioadă de expunere zilnică la vibraţii 1 dreapta m/s22,7
Volum rezervor ulei cm3200
Durată expunere zilnică h3,7

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *