Stihl MS 170 – drujba Stihl dedicata tuturor


Drujba Stihl MS 170

Pe lângă respectarea standardelor de siguranță, drujba stihl ms 170 are un motor special conceput pentru a respecta mediul din jurul nostru, eliberând o cantitate mai mică de deșeuri poluante decât față de alte drujbe.

  • Tip: benzină
  • Putere motor: 1.6CP
  • Lungime lama: 35cm
  • Rezervor: 250ml
  • Greutate: 4,1kg

Motorul său ecologic cu tehnologie 2-MIX are un tampon de aer curat între gazul ars și amestecul nou care permite reducerea pierderilor de aer cu combustibil și, în consecință, reducerea emisiilor nocive atât pentru om, cât și pentru mediu.

Compensatorul vă permite să obțineți un amestec uniform de aer și combustibil chiar dacă există murdărie în filtrul de aer.

Această drujba Stihl are și sistemul exclusiv Stihl Ematic, care poate reduce consumul de ulei de lanț cu până la 50%. Este conceput pentru a furniza lubrifiant numai acolo unde și când este necesar datorită unei pompe reglabile.

Este un model de drujbă cu lanț pentru lucrări obișnuite, potrivită și pentru începători și este o drujbă excelentă pentru tăierea lemnului de foc, pentru tăierea copacilor mici sau pentru lucrări de bricolaj cu lemne.

Vibrațiile sunt reduse la minimum datorită includerii zonelor de absorbție a șocurilor.

Nu puteți rata această ofertă: motoferăstrăul Stihl ms 170 are puncte tari: ușoară și ușor de manevrat, vă permite să economisiți ulei, să reduceți vibrațiile și să vă finalizați munca în deplină seninătate.

Arată mai mult +

Stihl oferă proprietarilor de case o opțiune de valoare cu motoferăstrăul MS 17

Stihl are o reputație remarcabilă a ferăstrăului cu lanț în rândul utilizatorilor profesioniști, dar proprietarii de case nu au nevoie de acest nivel de performanță. De asemenea, tind să opteze pentru ferăstraie mai ușoare și mai compacte. Poate un brand axat pe pro, cum ar fi Stihl, să răspundă pentru nevoile proprietarilor de case, păstrând în același timp o reputație de calitate? Am aruncat o privire mai atentă la motoferăstrăul Stihl MS 170 pentru a afla.

DRUJBĂ STIHL MS 170: MAREA AFACERE

drujba stihl ms 170

Această drujbă Stihl pe benzină are o lungime de lamă de 35cm și este compatibilă și cu lame de 30 sau 40 cm. Stihl a proiectat-o ​​pentru a fi mai compactă și mai ușoară decât o mulțime de drujbe Pro-level. De fapt, greutatea capului său de putere este de doar 3,9kg.

Totuși, în departamentul de performanță nu se găsește. Stihl folosește un motor de 250cc care produce 1,6 cai putere.

Aplicațiile ideale includ tăierea sau tăierea copacilor mici, a crengilor căzute și a altor sarcini în jurul curții. Este excelent pentru întreținerea ocazională a proprietății.

Caracteristici suplimentare

MS 170 folosește include un carburator compensator IntelliCarb, care ajustează automat raportul aer/combustibil atunci când filtrul de aer se înfundă sau se blochează, menținând turația corectă a motorului fără a trage aer murdar pentru a-l face față.

În plus, sistemul anti-vibrații Stihl ajută la reducerea oboselii operatorului și vă oferă o experiență de lucru mai confortabilă.

Când combinați bara de ghidare Ematic cu lanțul de ferăstrău Stihl Oilomatic (ambele vin cu ferăstrăul), veți obține o lubrifiere adecvată, cu până la 50% mai puțin consum de ulei decât alte modele. 

Un domeniu în care observați o abatere de la modelele profesionale este capacitatea de combustibil și ulei. Cu un rezervor de combustibil de 0,45l și un rezervor de ulei de 0,2l, vei face umplerea mai des decât în ​​cazul altor modele.

Pret drujba Stihl MS 170

Această motoferăstrău se vinde cu amănuntul la pretul de aproximativ 900-1000 lei. Este mai mult decât ați putea plăti pentru mărcile ieftine, dar trebuie să țineți cont obțineți o drujbă de calitate superioară plus sprijinul dealer-ului local pentru preț. Stihl vă sprijină achiziția cu o garanție de 1 an.

Concluzia

În configurație Stihl MS 170 are performanța și dimensiunea pentru a satisface nevoile proprietarilor de case, fără a fi prea intimidant. Combinat cu caracteristici inspirate de linia de modele profesionale Stihl și fabricate în America cu materiale la nivel mondial, nu este de mirare că MS 170 este unul dintre cele mai vândute drujbe de pe piață.

DATE TEHNICEVALOARE
Lungime lamă30.1
Putere de ieșire kW / CP1.2 / 1.6
Greutate kg 1)4.1
Raport putere-greutate kg/kW3.4
Nivel de presiune sonoră dB(A) 2)100
Nivel de putere sonoră dB(A) 2)111
Valorile vibrației stânga/dreapta m/s² 3)6,9/6,4
STIHL Oilomatic pas/tip lanț de ferăstrău3/8″ P PMM3
Pompă de uleinu este reglabil
Volumul rezervor l0,25
Pasul lanțului3/8″P
Tensarea lanțuluitensiunea lantului frontal
Pinionul – numărul de dinți6 Z
Filtruplacă de filtrare simplă
Bara de protecțiegheara de plastic
CilindruChrom
Volumul rezervorului de ulei cm3145
Pinionpinion profil
Sistem anti vibratiiSistem AV standard
Capac de umplereCapac rezervor cu șurub STV
Consum de combustibil certificat EPA l/h0,604
CO2 g/kWh969
Tip mânerprindere standard
Viteza la putere maxima Um10.000
Consum de combustibil certificat EPA glh0,16

Structura continut


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *