Stihl MS 194 T – Cea mai versatilă drujbă de la Stihl


Drujba Stihl MS 194 T

Eu personal am incercat această drujbă pentru tăierea buștenilor, motoferastrăul în cauză pot spune că este foarte confortabil de manevrat, perfect de utilizat în situații incomode cu un sistem de siguranță eficient și un raport putere-greutate remarcabil.

  • Tip: benzină
  • Putere motor: 1.9CP
  • Lungime lama: 35cm
  • Rezervor: 270ml
  • Greutate: 3,3kg
  • Capacitate: 31,8 CM³

Drujbă STIHL MS 170 dedicată pentru îngrijirea copacilor. Pentru diverse lucrări, cum ar fi tăierea crengilor, îndepărtarea ramurilor moarte sau de pe cioturi și tulpini. Echipată cu lant PM3 de 1/4″ pentru taieri precise. Performanta superioara de taiere datorita noului motor 2-Mix.

Motoare STIHL 2-MIX

Motorul STIHL 2-MIX este puternic și economic în același timp. Separarea gazelor de evacuare de gazul inert minimizează emisiile de particule nearse, sporind performanța și economisind consumul de combustibil.

Pompă manuală de combustibil (purger)

Datorită pompei manuale, combustibilul este transportat către carburator, facilitând repornirea după o pauză lungă de la lucru.

Întinzător lateral de lanț

Lanțul este întins lateral prin pinion. Este astfel evitat orice contact între mâna operatorului și lanțul de tăiere.

Capac rezervor care nu necesită unelte

Capace speciale pentru rezervorul de combustibil și rezervorul de ulei pentru deschidere și închidere ușoară.

Sistem anti-vibrații

Zonele speciale de amortizare plasate cu precizie reduc transmiterea vibrațiilor de la motor și lanț la mâner și mâner.

Compensator

Permite sa ai un amestec aer-combustibil constant chiar si in cazul cresterii murdariei in filtrul de aer.

Sistem Ematic pentru lubrifierea lanțului

În funcție de tipul de lamă și de tipul de lemn, sistemul STIHL Ematic reduce consumul de ulei de lanț cu până la 50%. Este format dintr-o bară Ematic, un lanț Oilomatic și o pompă de ulei reglabilă și cu debit redus. Lubrifiantul ajunge astfel exact acolo unde este necesar, într-o manieră țintită și cu pierderi reduse.

Arată mai mult +

Cea mai versatilă drujbă de la STIHL pentru un arborist instruit

Aceasta este o ferăstrău cu mâner superior.

Drujba pe benzină MS 194 T este cel mai versatilă pentru arboriști de la STIHL, conceput pentru a lucra printre ramurile copacilor și ar trebui să fie folosit numai de drujbari instruiți. Potrivită pentru o serie de sarcini, cum ar fi întreținerea coroanei, îndepărtarea lemnului mort și a ramurilor și tăierea copacilor mici. Dispunând de un nou motor 2-MIX cu o cilindree mai mare decât modelul anterior MS 193 T și un nou piston, cilindru și evacuare oferă cu 9% mai multă putere și cu 7% mai mult cuplu decât același model mai vechi. În combinație cu lanțul de ferăstrău PM3 de 1/4 inch , se obține o performanță de tăiere îmbunătățită.

Tehnologiile oferă performanțe optime

Tehnologia acestei drujbe MS 194 T o face ușor și convenabil de utilizat. Mânerul absorbant special ElastoStart are ca rezultat o pornire lină și uniformă, la fel ca supapa de decompresie care reduce puterea necesară pornirii. Un filtru HD2 prelungește durata de viață a drujbei, ținând chiar și cele mai fine particule de praf departe de motor, care pot fi, de asemenea, spălate cu ușurință, iar un compensator asigură menținerea constantă a amestecului combustibil-aer chiar dacă filtrul de aer este murdar. Lungimea lamei recomandată de STIHL pentru acest motoferăstrău este de 30cm, cu toate acestea, dacă preferați, puteți achiziționa drujba si cu o lamă de 35cm.

Caracteristici avantajoase, ușor de utilizat

Un sistem anti-vibrații oferă o experiență de operare lină și mai confortabilă, permițând utilizatorului să lucreze mai mult timp, o protecție pentru mână din spate îl protejează pe utilizator, iar un mâner superior asigură o manevrare sigură și precisă. Pompa de ulei cu livrare controlată permite utilizatorului să aleagă exact cantitatea potrivită de ulei necesară atunci când funcționează. Este la fel de ușor să îngrijești drujba MS 194 T, având un capac de combustibil ușor de desfăcut și un rezervor de combustibil transparent, permițându-ți să verifici rapid și eficient nivelul combustibilului.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *